+31 6 3005 2676

ma-vr: 09:00 17:00

ma-vr: 09:00 - 17:30 uur

za: alleen op afspraak

Afspraak maken

Bel direct voor een afspraak!

Over Automontage DeLuuks

Over Automontage DeLuuks

Automontage DeLuuks is begonnen vanuit de passie voor het vakkundig verfraaien van auto’s dat uiteindelijk is uitgegroeid tot een zelfstandig professioneel bedrijf verbonden aan zijn eigen naam. De passie voor Suzuki die in 2007 is ontstaan, heeft zich ontwikkeld tot een specialisatie van onderhoud en montage van auto accessoires voor alle type Suzuki’s. Met een zeer brede basis aan opgebouwde kennis over de technische ins&outs van Suzuki’s, aangevuld met cursussen Autotechniek, Lassen, Ramen tinten, Belettering en Car detailing zijn we in staat om auto’s te pimpen naar ieders wens en smaak. Van functionele updates tot opvallende show waardige updates, van onderhoud en herstel werkzaamheden tot een volledig gepimpte auto. Daarmee zijn we van alle markten thuis, of het nu om het upgraden van verlichting gaat, performance verbeteringen, audio upgrades of functionele aanvullingen, alle kennis is er voor paraat en de vaardigheden voor aanwezig. is begonnen vanuit de passie voor het vakkundig verfraaien van auto’s dat uiteindelijk is uitgegroeid tot een zelfstandig professioneel bedrijf verbonden aan zijn eigen naam. De passie voor Suzuki die in 2007 is ontstaan, heeft zich ontwikkeld tot een specialisatie van onderhoud en montage van auto accessoires voor alle type Suzuki’s. Met een zeer brede basis aan opgebouwde kennis over de technische ins&outs van Suzuki’s, aangevuld met cursussen Autotechniek, Lassen, Ramen tinten, Belettering en Car detailing zijn we in staat om auto’s te pimpen naar ieders wens en smaak. Van functionele updates tot opvallende show waardige updates, van onderhoud en herstel werkzaamheden tot een volledig gepimpte auto. Daarmee zijn we van alle markten thuis, of het nu om het upgraden van verlichting gaat, performance verbeteringen, audio upgrades of functionele aanvullingen, alle kennis is er voor paraat en de vaardigheden voor aanwezig.

Automontage DeLuuks is Gecertificeerd Montagepartner van Ulter Sport

Wij zijn er trots op dat Automontage DeLuuks is geselecteerd en benoemd tot gecertificeerd montagepartner van Ulter Sport. Ulter Sport ontwikkelt en fabriceert Sportuitlaten voor nagenoeg alle automerken en autotypes met een meer dan uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Er is een nauwe samenwerking ontstaan tussen Automontage DeLuuks en Ulter Sport. Daarmee is Ulter Sport ook de vooraanstaande huisleverancier voor Sportuitlaten van Automontage DeLuuks.

Uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit om uw trots bezit, uw heilige koe, in handen te geven van Automontage DeLuuks om er een fraaie, goed en luxe en/of sportief ogende bolide van te maken.

Tot snel en met een sportieve Swift-groet,


Automontage DeLuuks Luuk Misseyer

Zuidbroek